Επιβεβαίωση: Συνεργάτης του Τραμπ έχει μολυνθεί από τον κορωναϊό: Καλά στην υγεία του ο Πρόεδρος

Φωτογραφεία αρχείου: Ο Λευκός Οίκος το βράδυ. Φωτογραφία via Twitter, @Scavino45




Ένα μέλος του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. που υπηρετεί ως ένας από τους προσωπικούς βοηθούς του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, έχει εξεταστεί και είναι θετικός στον κορωναϊό.

Τα παραπάνω μετέδωσε σε έκτακτη ανταπόκριση το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Η είδηση προκάλεσε ανησυχίες για πιθανή έκθεση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ιό, αν και εξετάστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το CNN: Οι προσωπικοί βοηθοί των προέδρων είναι μέλη μιας ελίτ στρατιωτικής μονάδας αφιερωμένης και αφοσιωμένης στον Λευκό Οίκο και συχνά εργάζονται πολύ κοντά στον Πρόεδρο και την οικογένεια του.

Ο Τραμπ ήταν αναστατωμένος όταν ενημερώθηκε την Τετάρτη ότι ο υπάλληλος είχε εξεταστεί και ήταν θετικός ανέφερε μια πηγή στο CNN. Αμέσως ο πρόεδρος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον γιατρό του Λευκού Οίκου.

Σε δήλωση, ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε την ανταπόκριση του CNN ότι ένας από τους προσωπικούς βοηθούς του Προέδρου είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό.

“Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από την Ιατρική Μονάδα του Λευκού Οίκου ότι ένα μέλος του Στρατιωτικού προσωπικού των Ηνωμένων Πολιτειών, που εργάζεται στο Λευκό Οίκο, έχει διαγνωστεί θετικά ΄με τον Κορωναϊό”, ανέφερε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Χόγκαν Γκίντλεϊ. “Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος έχουν εξεταστεί έκτοτε αρνητικοί για τον ιό και παραμένουν σε καλή υγεία.”

ΠΗΓΗ: CNN

Η εξήγηση του Τραμπ γιατί δεν φόρεσε μάσκα μέσα σε εργοστάσιο που παράγει μάσκες…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: