Άλμα επί κοντώ σε … κήπο: Ο τρόπος που βρήκε ο Ολυμπιονίκης Λαβιλενί για να διατηρηθεί ανταγωνιστικός [video]

Ο Λαβιλενί, ο οποίος κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και ασημένιο στο Ρίο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter από άλμα, τρέχοντας στο μονοπάτι του κήπου και έφτασε σε άλμα 5,61 μέτρα. Photo via Twitter, @airlavillenie
Ο Γάλλος πρωταθλητής του επι κοντώ Ρενό Λαβιλενί, βρήκε έναν τρόπο να διατηρηθεί ανταγωνιστικός, διοργανώνοντας έναν «διεθνή αγώνα στο σπίτι».

Ενώ ορισμένοι κορυφαίοι αθλητές προσπαθούν να βρουν τρόπους να παραμείνουν ενεργοί, ενώ περιορίζονταν στα σπίτια τους, ο 33χρονος πρώην κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την…εγκατάσταση για επι κοντώ στο σπίτι του στην κεντρική Γαλλία.

  • Ο Λαβιλενί, ο οποίος κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και ασημένιο στο Ρίο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter από άλμα, τρέχοντας στο μονοπάτι του κήπου και έφτασε σε άλμα 5,61 μέτρα.

«Ημέρα 20», έγραψε πάνω από το βίντεο, το οποίο συνοδεύτηκε από το δικό του σχόλιο. «Τα πάντα είναι υπό έλεγχο! Τα δάκρυα χαράς στο πρόσωπό μου μετά από ένα 5,61 σήμερα κατά τη διάρκεια του διεθνούς αγώνα στο σπίτι.»

Παρόλο που το άλμα ήταν πολύ μικρότερη από τα 6,16 μέτρα που έφτασε το 2014 κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, θα ήταν αρκετά καλό για την όγδοη θέση στον παγκόσμιο κατάλογο για το 2020.

Με πληροφορίες από Reuters, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Ο Φερέιρα στη μάχη κατά του κορωναϊού: “Χιλιόμετρα στο σπίτι” με ποδήλατο, τρέξιμο ή περπάτημα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal