Χάρι: Θα σέβομαι για πάντα τη γιαγιά μου, αλλά δεν υπήρχε για μένα άλλη επιλογή




Θα ήθελα να συνεχίσω να υπηρετώ τη βασίλισσα χωρίς κρατικά κονδύλια, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό, ανέφερε ο (πρώην) πρίγκιπας Χάρι στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το οριστικό διαζύγιο με το Μπάκινγχαμ.

Μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής σε δημόσιο event συγκέντρωσης κεφαλαίων για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebable, ο Χάρι ανέφερε:

«Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα για όση από αυτή μπορώ να μιλήσω όχι ως πρίγκιπας ή ως δούκας, αλλά ως Χάρι. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που αρκετοί από εσάς με είδατε να μεγαλώνω τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική»,

«Το αποδέχθηκα αυτό γνωρίζοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα για το τι είμαι ή για το πόσο αφοσιωμένος είμαι».

«Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», πρόσθεσε. «Μου προκαλεί μεγάλη λύπη που έγινε έτσι».

Ο Χάρι είπε ακόμη ότι θα εξακολουθήσει να σέβεται στο μέγιστο βαθμό τη γιαγιά του, τη «διοικητή του» όπως την αποκάλεσε, και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι με ξέρετε αρκετά καλά όλα αυτά τα χρόνια ώστε να με εμπιστευτείτε ότι η γυναίκα που επέλεξα ως σύζυγό μου έχει τις ίδιες αξίες με μένα»

«Θα συνεχίσω», είπε ακόμη, «να είμαι ο άνθρωπος που σέβεται τη χώρα του και αφιερώνει τη ζωή του στις φιλανθρωπίες και τις δραστηριότητες των στρατιωτικών κοινοτήτων που είναι τόσο σημαντικές για μένα», ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν έλαβε με ευκολία την απόφασή του μαζί με τη Μέγκαν.

Με πληροφορίες από ΒΒC, Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο Βρετανία

Πατρικά πυρά κατά Μέγκαν για το διαζύγιο με τα ανάκτορα: Φθηναίνει τη βασιλική οικογένεια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: