Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα του Οκτώβρη θέλει να δώσει απόψε η Εθνική [19.00, Open Tv]

File Photo: Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου με τη Βοσνία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στο δρόμο που χάραξε κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία τον Οκτώβρη θέλει να συνεχίσει να βαδίζει η Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει απόψε στις 19.00 στο Ερεβάν την Αρμενία στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 (OPENTV). Πιθανότητες πρόκρισης δεν υπάρχουν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και κίνητρο.

Κίνητρο υπάρχει και δεν είναι άλλο από το να δείξει η Εθνική ομάδα για τρίτο σερί παιχνίδι ένα καλό πρόσωπο που θα επιβεβαιώσει πως το «πλάνο Κατάρ» προχωράει όπως ακριβώς το σχεδιάζει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ. Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι εξαιρετικό και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, επί αρμένικου εδάφους, το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Την ώρα του αγώνα αναμένεται να επικρατεί αρκετό κρύο αλλά από εκεί και πέρα οι καιρικές συνθήκες δεν θα προκαλέσουν άλλα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η Αρμενία έχει μπει, σε αντίθεση με την Ελλάδα, για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς ακόμα και όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζόν Φαν’τ Σιπ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές και θα πατήσει στην πετυχημένη συνταγή και στο ματς με τους Αρμένιους που στο πρώτο μεταξύ μας ματς είχαν επικρατήσει.

Ο αγώνας μπορεί να μην έχει σημασία για τους διεθνείς αφού έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση του Euro ωστόσο, όπως δήλωσε και ο Ολλανδός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται, με ξεκάθαρο στόχο τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Με πληροφορίες από sdna

EURO 2020: Μπαίνει ένα γκολ κάθε τριάντα λεπτά, στα μέχρι τώρα παιχνίδια των προκριματικών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: