Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Τελευταίο προπύργιο στη βιομηχανοποίηση τα καταλύματα, λέει ο ΣΕΤΕ

File Photo: The increase percentages per international airport were 13 pct for Rhodes, 8 pct for Kos, 31 pct for Mykonos and 65 percent for Santorini. ANA – MPA/AEGEANEWS/YIANNIS KIARIS




“Τα τουριστικά καταλύματα είναι θεματοφύλακες της Ελληνικής φιλοξενίας, είναι το τελευταίο προπύργιο που αντιστέκεται στην ραγδαία αυξανόμενη παγκόσμια βιομηχανοποίηση του τουρισμού, αφού εδώ και δεκαετίες προσελκύουμε και φιλοξενούμε εκατομμύρια επισκέπτες”.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωση της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και υπογραμμίζει ότι «για πρώτη φορά η ΣΕΤΚΕ υπέγραψε συλλογική σύμβαση εργασίας με την Π.Ο.Ε.Ε.Τ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού) με σκοπό και στόχο τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Τέλος, η ΣΕΤΚΕ σημειώνει ότι οι επαγγελματίες της συνομοσπονδίας γνωρίζουν καλά πως να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και στηρίζονται στους συνεργάτες τους για να καταφέρουν να έχουν ικανοποιημένους επισκέπτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με πτώση έκλεισε η Γουόλ Στριτ: Ζελένσκι και αναζωπύρωση φόβων για εμπορικό πόλεμο με Κίνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: