Ο καυγάς του Ντόναλντ Τραμπ με το μοντέλο: Είσαι «βρωμόστομη» έγραψε για την Κρίσι Τέιγκεν

Η Κρίσι Τέιγκεν σχολιάζει με την Έλλεν Ντετζένερις την κόντρα της με τον Τραμπ: «Είμαι όντως βρωμόστομη, έχει δίκιο». Photo via EllenTube, The Ellen DeGeneres Show




Το μοντέλο και επιχειρηματίας Κρίσι Τέιγκεν είναι μία από τις αγαπημένες καλεσμένες όλων των παρουσιαστών της αμερικανικής τηλεόρασης. Είναι όμορφη, είναι ετοιμόλογη, έχει χιούμορ και δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» στην κάμερα.

Ο Τζίμι Φάλον και η Έλεν Ντετζένερις είναι φίλοι της και σπάνια αρνείται την πρόσκληση για να πάει στην εκπομπή τους. Συχνά δε σχολιάζει σαρκαστικά τον σύζυγό της, βραβευμένο τραγουδοποιό Τζον Λέτζεντ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ντετζένερις σχολίασε την κόντρα και τα διαδικτυακά σχόλια που αντάλλαξαν με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Όταν ρωτήθηκε για το πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα με τον Τραμπ σε αυτό το επίπεδο διαμάχης στο Twitter, η Κρίσι Τέιγκεν εξήγησε ότι ο λόγος ήταν ότι χαρακτήρισε βαρετό τον άντρα της κι εκείνη βρωμόστομη. Ήταν λάθος, είπε.

Κι αυτό γιατί ο Τζον Λέτζεντ που έκανε αυτό το αφιέρωμα στο MSNBC για την αλλαγή στο σύστημα δικαιοσύνης σχετικά με την αναβολή της ποινής, δεν προσπάθησε να πάρει τα εύσημα, ενώ η Τέιγκεν δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό και δεν γνώριζε καν τι κάνει ο Λέτζεντ.

Η Τέιγκεν περιγράφει:

«Λοιπόν…ο Τζον έκανε ένα θέμα στο MSNBC για την αναθεώρηση στο ποινικό σύστημα, επομένως ήταν μέρος της συνέντευξης. Εγώ πάλι δεν είχα καμία ανάμειξη.  Και ο Ντόναλντ θεώρησε, για κάποιο λόγο, ότι ο Τζον έπαιρνε όλα τα εύσημα πάνω του, ενώ εγώ δεν ήξερα ότι ο Τζον το βιντεοσκοπεί αυτό. Δεν είχα ιδέα τι έκανε.

Και μας επιτέθηκε. Είπε τον Τζον βαρετό κι εμένα βρωμόστομη. Και τα δύο είναι αλήθεια. Ο Τζον είναι βαρετός κι εγώ βρωμόστομη. Αλλά όταν έρχεται η σειρά σου (να μιλήσει για σένα ο Τραμπ) σκέφτεσαι «ωχ, όχι». Σου καταστρέφει τη νύχτα. Περάσαμε όλο το βράδυ ξύπνιοι και ανταλλάσσαμε τα κινητά μας ρωτώντας ο ένας τον άλλο «Μπορώ να το πω αυτό; Όχι. Μπορώ να το πω αυτό; Όχι». Έπρεπε να είναι αστείο αυτό που θα γράψουμε. Να μη δείξουμε πόσο νευριασμένοι είμαστε.

Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν θέλω να προσβάλλω τους ανθρώπους για ένα αστείο. Ήταν παράξενο το συναίσθημα. Τα μάτια μου είχαν δακρύσει ως απάνω από τον θυμό και το σοκ. Ήταν το «δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό τώρα» συναίσθημα. Συνήθως έχει αυτά τα ξεσπάσματα αργά το βράδυ, οπότε απλά κάθεσαι και περιμένεις να ξεσπάσει. Αλλά ποτέ δεν φαντάζεσαι ότι θα βρεθείς στο στόχαστρό του».

Διαβάστε περισσότερα στο People Greece

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξενυχτάει για να φτιάξει το κάστρο του Χάρι Πότερ από τουβλάκια Lego

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: