Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξενυχτάει για να φτιάξει το κάστρο του Χάρι Πότερ από τουβλάκια Lego

File photo: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του Χάρπερ. Photo via Facebook




Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Βικτόρια Μπέκαμ αγανάκτησε με τον διάσημο άντρα της, αλλά ο Ντέιβιντ κέρδισε πολλούς πόντους ως πατέρας: η κόρη του, η Χάρπερ είναι μανιακή θαυμάστρια του Χάρι Πότερ, κι ο πάλαι ποτέ σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων επιδόθηκε με μανία στη συναρμολόγηση ενός  Hogwarts Castle γι’ αυτήν. Η συναρμολόγηση έγινε με τουβλάκια lego και κράτησε σχεδόν 24 ώρες…

Η Βικτόρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με τον εδώ και 20 χρόνια σύζυγό της να «κοπιάζει» για τη μικρότερη κορούλα τους. «Τι καλός μπαμπάς» έγραψε η Βικτόρια, προσθέτοντας: «Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».

Η προσπάθεια συναρμολόγησης ξεκίνησε το πρωί το Σαββάτου. Όταν μετά από 12 ώρες επέστρεψε σπίτι η Βικτόρια, βρήκε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε, αστειευόμενη στο Instagram.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας τη Σχολή των Μάγων. Κι η Βικτόρια συνέχισε το «ρεπορτάζ». Το πρωί της Κυριακής, έγραψε: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ’ αυτό το κάστρο έως τις 03:00». Ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει και η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε: «Μ’ αυτό ασχολείται πάλι… Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εντυπωσιακή η Άπτον στα νησιά μας: “Ρουφώντας τον ελληνικό ήλιο” έγραψε στο Instagram [photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: