Η Μπάγερν απειλεί να μην ξαναστείλει παίκτες στην εθνική ομάδα της Γερμανίας

Photo via Facebook, @fcbayern.en




Ο Ούλι Χένες, πρόεδρος της Μπάγερν, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, απείλησε ότι θα απαγορεύσει στους παίκτες της να πηγαίνουν στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, εάν ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν πάρει την θέση του βασικού από τον Μάνουελ Νόιερ.

Η κόντρα για την θέση Νο 1 στην εθνική Γερμανίας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Όλα άρχισαν όταν ο Τερ Στέγκεν είπε σε μια συνέντευξη ότι δυσκολεύεται να συνηθίσει τον ρόλο του μόνιμου αναπληρωματικού. Ο Νόιερ, από την άλλη, σύμφωνα με τους Γερμανούς φαίνεται να έχει εξασφαλίσει θέση βασικού μέχρι την αποχώρησή του, που θα μπορούσε να είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Έτσι η Μπάγερν απειλεί τη DFB (@fcbayern.en) να απαγορεύσει στους δικούς της παίκτες να εκπροσωπούν την εθνική ομάδα, αν ο Λεβ τολμήσει να αφαιρέσει την θέση του βασικού από το Νόιερ, όπως δημοσίευσε σήμερα η Sport Bild.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, όταν ρωτήθηκε σχετικά υπενθύμισε την εμπειρία από την σχέση Όλιβερ Κάν και Γιενς Λέμαν το 2006. «Όχι, ποτέ δεν θα δεχθούμε μια αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα. Εάν συμβεί αυτό, δεν θα στείλουμε παίκτες στην εθνική ομάδα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Μπάγερν που δεν φοβάται τις συνέπειες που θα μπορούσαν να υπάρξουν από την απογόρευση των παικτών να ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Κύργιο στην Κίνα: Ηττήθηκε στον Α’ γύρο του τουρνουά του Ζουχάι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: