Με καναντέρ στην Εύβοια ο αρχηγός ΓΕΑ: Στα πληρώματα των Σινούκ ο αρχηγός ΓΕΣ [photos]

Πτήση Αρχηγού ΓΕΑ με Αεροσκάφος CL-215. Πηγή: ΓΕΑ
Στην τελευταία αποστολή αεροπυρόσβεσης της χθεσινής ημέρας στην εν εξελίξει πυρκαγιά στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας με αεροσκάφος CL-215 συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο αρχηγός ΓΕΑ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το υψηλό ηθικό και το άριστο επαγγελματικό επίπεδο εκπαίδευσης και τυποποίησης των Ιπταμένων της Μοίρας.

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί την 355 μοίρα της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην αεροπορική βάση Ελευσίνας όπου συνομίλησε με το προσωπικό και συνεχάρη τους τεχνικούς για την υψηλή διαθεσιμότητα των αεροσκαφών με τις άοκνες προσπάθειές που καταβάλλουν, ημέρα και νύχτα.

Στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού ο αρχηγός ΓΕΣ

Tο 4ο Τάγμα Αεροπορίας Στρατού, στην έδρα του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ) στην Πάχη Μεγάρων επισκέφθηκε σήμερα εκτάκτως ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Μετάβαση Αρχηγού ΓΕΣ στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού. ΠΗΓΗ: ΓΕΣ

Ο αρχηγός ΓΕΣ μίλησε στα πληρώματα των ελικοπτέρων CH-47 Chinook που συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην κεντρική Εύβοια και παρακολούθησε τις προετοιμασίες για τις επιχειρήσεις της σημερινής ημέρας. Με την ευκαιρία αυτή, ο αρχηγός ΓΕΣ εξήρε την προσπάθεια και την αυτοθυσία των πληρωμάτων και συνεχάρη όλο το προσωπικό για τη συντήρηση των ιπτάμενων μέσων, η οποία πραγματοποιείται όλο το βράδυ, ώστε να είναι έτοιμα να επιχειρήσουν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας.

Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διευθυντής Αεροπορίας Στρατού υποστράτηγος Χρήστος Ηλιόπουλος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Τουρκία παραβιάζει το FIR Λευκωσίας με UAV για να επιτηρεί τα γεωτρύπανα Fatih και Yavuz

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal