Απτόητος ο Βαρουφάκης παρά την απώλεια έδρας: Ανακοινώνει συμμετοχή στις εκλογές

File Photo: Ο Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλάει σε εκδήλωση για το σχέδιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, στο μικρό θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου, στο πλαίσιο της περιοδείας του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Η απώλεια της έδρας στις ευρωεκλογές δεν πτοεί τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος την Τετάρτη στη 1 μετά το μεσημέρι, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, αναμένεται να ανακοινώσει την συμμετοχή του ΜέΡΑ25 στις εθνικές εκλογές του ερχόμενου Ιουλίου.

  • Μία… πρόγευση έδωσε ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε: “Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον”.

Εξάλλου, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜέΡΑ25 ανέβηκε νωρίτερα η ανακοίνωση για την ημερομηνία και ώρα της αυριανής συνέντευξης Τύπου, όπου αναφέρονται τα εξής:

  • “Οι Ευρωεκλογές μας έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: το ΜέΡΑ25 αποτελεί την ανερχόμενη προοδευτική δύναμη που καλείται να σηκώσει την ευθύνη της πραγματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο μνημονιακό, νεοφιλελεύθερο αφήγημα των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, κάνοντας την έναρξη του αγώνα του ΜέΡΑ25 για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές”.

Αυτή τη Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στην αίθουσα του 3ου ορόφου στη 1 μ.μ.

Η φωνή του ΜέΡΑ25 πρέπει να ακούγεται στη Βουλή!

Δεν κερδίζει έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ 25: Τα σενάρια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: