Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δίνει μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

  • Ο κ. Καμμένος επιτίθεται στον Νίκο Κοτζιά, χωρίς να τον κατονομάζει, χρησιμοποιώντας ωστόσο τον σκληρό χαρακτηρισμό του “προδότη της Μακεδονίας” και προειδοποιώντας ότι σύντομα θα αποκαλύψει τα “βαριά εγκλήματα” που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Ειδικότερα, το επίμαχο tweet του κ. Καμμένου έχει ως εξής:

  • “Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά”.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία απάντηση του κ. Καμμένου στον πρώην υπουργό Εξωτερικών ο οποίος, σε δηλώσεις του στην Real News, επιχείρησε να αποδομήσει το αφήγημα του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ο κ. Καμμένος “είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό με στόχο να κλείσει το θέμα”.

Διαμαρτυρία ΙΣΑ, ΠΟΕΔΗΝ για τον τραυματισμό γιατρού στο Ιπποκράτειο, μετά από πτώση του ασανσέρ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: