Ο Κυρίτσης κάνει πλάκα στον Αλέξη για τα “παιδιά” του ΓΑΠ: Αυξήση των Πασόκων στον ΣΥΡΙΖΑ!




«Αύξηση των πασόκων κατά δύο μονάδες παρουσίασε η κυβέρνηση μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Ήδη η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+.

Το παραπάνω είναι μήνυμα στο Twitter, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος σχολιάζει έτσι τον μίνι ανασχηματισμό του υπουργικού συμμβουλίου, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται πλέον οι κ. Θάνος Μωραϊτης και Άγγελος Τόλκας, δύο πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τον κ. Γεώργιο Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ) και ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται ξαφνικά πολύ κοντά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εκτός του κ. Κυρίτση και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είναι έξω φρενών με το άνοιγμα προς το κακό, όπως λένε, ΠΑΣΟΚ, το οποίο οδήγησε τη χώρα στα Μνημόνια.

Είναι χαρακτηριστικό και ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος απάντησε στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον ανασχηματισμό και τις «μετεγγραφές» πρώην στελεχών του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πριν μεταγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε ότι «υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη, σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ».

Ο κ. Κεκέρολγου του απάντησε ως εξής:

«Παναγιώτη είσαι άδικος, ο θάνος ήλθε στο σύριζα για να είστε δύο προδότες μαζί & να μην νοιώθεις μοναξιά!» έγραψε στο twitter.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Στις 18:30 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση, που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο είναι:

– Στο Υπουργείο Εξωτερικών νέος Υπουργός ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

– Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική η Σία Αναγνωστοπούλου.

– Στο Υπουργείο Εσωτερικών Υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

– Στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υφυπουργός ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

– Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Υφυπουργός ο Θάνος Μωραϊτης

– Στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής Υφυπουργός ο Άγγελος Τόλκας.

 

Ο Αλέξης με τη μάσκα του εξοχότατου ΓΑΠ: Υπουργοποίησε δύο υβριστές του και τη Σία!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: