“Ο Λιονέλ Μέσι θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα” προβλέπει ο Μπερτομέου




Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, εμφανίστηκε βέβαιος, σε συνέντευξή του στους Times, πως «ο Πογκμπά θα παραμείνει για πολύ καιρό στην Γιουνάιτεντ» και ότι «ο Μέσι θα τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα».

Ο πρόεδρος των Καταλανών, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ «δεν θέλει να φύγει και το σχέδιό μας είναι να τον περιβάλλουμε με σπουδαίους παίκτες. Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τους σημαντικούς παίκτες που έχουμε».

Ο Μπαρτσομέου χαρακτήρισε αναληθή τα δημοσιεύματα για τις επαφές με την Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά: «Οι φήμες ότι προσφέραμε στην Γιουνάιτεντ τον Γιέρι Μίνα, τον Αντρέ Γκόμες και χρήματα για τον Πογκμπά δεν είναι αλήθεια. Δεν συζητούσα με τον Εντ Γουντγουορντ. Είναι μόνο φήμες. Όταν ένας σύλλογος δεν θέλει να πουλήσει, δεν πουλάει. Και νομίζω ότι ο Πογκμπά θα συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Γιουνάιτεντ, επειδή οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες τους», τόνισε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την προοπτική αγώνα της Laliga στις ΗΠΑ είπε:

«Είμαστε πρόθυμοι να γίνει, μόνο εάν συμφωνήσουν όλα τα μέρη. Πιστεύω ότι είναι καλό για όλες τις ομάδες της LaLiga».

Στην συνέχεια ο Ισπανός παράγοντας μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους στόχους της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν: «Ο Γκουαρντιόλα είναι μία ιδιοφυία και θα είναι ανοικτές οι πόρτες του σπιτιού του όποτε το θέλει. Διάβασα ότι θα ήθελε να αναλάβει την Masia στο μέλλον. Μου φαίνεται τέλειο. Αυτό του προσφέρθηκε ήδη όταν μας είπε ότι ήθελε να φύγει επειδή ήταν κουρασμένος λόγω της πίεσης. Η επιστροφή του θα ήταν μεγάλη είδηση», πρόσθεσε.

«Ο βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα είναι πάντα η LaLiga. Αν και το Champions League είναι ένας ελκυστικός στόχος. Πέρυσι, χάσαμε έναν αγώνα σε κάθε μία από τις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαμε. Αν και χάσαμε το Champions League, ήταν μια υπέροχη σεζόν».

02/10/2018 11:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: