Ντροπιαστική ήττα της Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο: Επιμένει πάντως στην… καταλληλότητά του ο Τεν Χαχ

File Photo Bruno Fernandes of Manchester United reacts after the UEFA Champions League group match between Manchester United and FC Bayern Munich, in Manchester, Britain, 12 December 2023. Manchester United lost 0-1. EPA, ADAM VAUGHAN




Η αναμέτρηση, Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 36ης αγωνιστικής της Premier League είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι «μπέμπηδες» ήταν η ομάδα που καιγόταν για τη νίκη, ωστόσο, οι «αδιάφοροι» Λονδρέζοι τους διέσυσαν με το εμφατικό 4-0, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο των αντιπάλων τους για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μία από τις χειρότερες χρονιές της Ιστορίας της διανύει η Γιουνάιτεντ, η οποία το μόνο που χρειαζόταν απόψε στο «Σέλχαρστ Παρκ» ήταν να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας που έπαιζε μόνο για το γόητρό της.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ εάν τα κατάφερνε θα «σκαρφάλωνε» στην 6η θέση και με παιχνίδι λιγότερο θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα επρόκειτο για καθαρή «αυτοκτονία» εάν δεν έβγαινε Ευρώπη. Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε, όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, καθώς παρέμεινε στην 8η θέση με όλες τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της να μάχονται για τον ίδιο στόχο και επίσης να έχουν και αυτές ματς λιγότερο (35).

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους με τον Όλιβερ Γκλάσνερ στο «τιμόνι» τους πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, έκλεισαν τον Απρίλιο με 10 βαθμούς κι απόψε με το «τρίποντο» επί των «κόκκινων διαβόλων» πέτυχαν την 3η σερί εντός έδρας νίκη τους για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2022!

Παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και τα ιστορικά χαμηλά που πιάνει για ακόμα μια σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαχ πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για να καθοδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Τεν Χαχ: Θα συνεχίσω να παλεύω 

Παρόλα αυτά και δεδομένου του γεγονότος ότι η ομάδα βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League, ο Ολλανδός προπονητής συνεχίζει να αποπνέει πίστη ότι είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τον σύλλογο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

“Είχαμε χαμηλή απόδοση, δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε προβλήματα ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή τη συνθήκη.

Θα συνεχίσω να παλεύω. Προετοίμασα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, αλλά θα βρούμε την ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τότε έχουμε καλές ελπίδες. Μας λείπει σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή και έχουμε προβλήματα”, ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, sport24
https://hellasjournal.com/2024/05/dio-teliki-gia-mia-thesi-ston-teliko-tou-champions-league-i-real-ipodechete-ti-bagern-ke-i-pari-tin-ntortmount-se-dio-anichtous-agones-videos/

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: