«Λευκή» ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός με τη Λεγανές, εν όψει Λουκέρνης




«Λευκή» ισοπαλία σημειώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού με τη Λεγανές, ενόψει των υποχρεώσεων των Πειραιωτών στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, απέναντι στην Λουκέρνη (πρώτο ματς 9/8, εντός έδρας).

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ενθαρρυντικά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι, αλλά υστέρησε σε αυτό της δημιουργίας με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Πριν τη σέντρα, οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τον στόπερ της Λεγανές, Δημήτρη Σιόβα, για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους».

Παρά την ισοπαλία, πάντως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς φάνηκε σίγουρος για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του στις αναμετρήσεις με την Λουκέρνη.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χρήσιμο απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που έτρεχε συνεχώς, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο για εμάς και κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βγάλαμε στο γήπεδο όσα θέλαμε άλλα ήταν ένα κάλο παιχνίδι για εμάς», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Μαρτίνς και συνέχισε για το ματς με την Λουκέρνη: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ κάλους παίκτες μπροστά. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ελβετίας και στις 9 του μήνα, θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Αναφερόμενος στους Μεριά και Τοροσίδη, είπε: «Είναι δυο πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Τοροσίδης ξέρει την ομάδα, είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας είναι έμπειρος και θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά. Ο Μεριά είναι ένας πολύ κάλος ποδοσφαιριστής και πιστεύω θα βοηθήσει και αυτός αρκετά».

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις

01/08/2018 23:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: