H Aegean κατοχυρώνει τη διεθνή καταξίωση με την παραγγελία των Airbus A320neo, λέει ο Αρναουτάκης




Στη δυναμική επιχειρηματική πορεία της Aegean, αναφέρεται σε δήλωση του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που παραβρέθηκε στην Αθήνα στην εκδήλωση της επίσημης υπογραφής παραγγελίας νέων αεροσκαφών Airbus A320 neo, δίδοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της εταιρείας Ευτύχη Βασιλάκη και στους μετόχους.

«Tα τελευταία χρόνια η Aegean κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα όλους τους Κρητικούς, κερδίζοντας τις κορυφαίες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη των αερομεταφορών» αναφέρει ο κ. Αρναουτάκης τονίζοντας παράλληλα πως: «Με την παραγγελία νέων υπερσύγχρονων αεροπλάνων Airbus A320neo η Aegean κατοχυρώνει τη διεθνή καταξίωση, αναβαθμίζει το μεταφορικό της έργο, διασφαλίζει την ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων».

«Η σημερινή ημέρα, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για την οικογένεια Βασιλάκη και τους μετόχους καθώς προχωρούν σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, με την Περιφέρεια Κρήτης να αισθάνεται περήφανη για το επιχειρείν της κρητικής οικογένειας, η οποία κατάφερε η Aegean να βραβευθεί ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2017 συνεχίζοντας επί 19 χρόνια να υποστηρίζει το αρχικό της όραμα, που όπως ανέφερε και ο Ευτύχιος Βασιλάκης, πρόεδρος της Aegean κατά την υπογραφή της παραγγελίας των νέων αεροσκαφών: “χτίστηκε 19 χρόνια πριν με όραμα τη δημιουργία ενός ποιοτικού αερομεταφορέα, που θα τιμά τον επιβάτη και τη χώρα”» καταλήγει ο κ. Αρναουτάκης.

Περισσότερες ειδήσεις από την Οικονομία εδώ

22/06/2018 21:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μ. Λαμπαθάκη
Ρέθυμνο, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: