“Η χώρα χρειάζεται περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές”: Το μήνυμα Μητσοτάκη




Για “διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές” κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, στο μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει “γιορτάζουμε, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για το δικό μας δρόμο: Ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους.  Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας”.

Τονίζει ότι ο αγώνας τον εργαζομένων είναι ο σημαντικότερος στόχος του. Αναφέρει ότι “η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές” κι ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί – όπως λέει- η σημερινή κυβέρνηση.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στους δύο υπαλλήλους της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και ζητώντας από την Πολιτεία τη λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους .

Πηγή: Facebook

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: