Επικρίσεις από τη Νέα Αριστερά για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Θα συναινούσε με μια πιθανή υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την προεδρία της Κομισιόν»

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου στο τέλος της πρώτης μέρας της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Νέας Αριστεράς, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




«Ο κύριος Κασσελάκης έχει παραδεχτεί πως πριν λίγα χρόνια διαπραγματευόταν να γίνει υπουργός του κύριου Μητσοτάκη.

Χθες, σε συνέντευξη του στο ‘Αττικα γνωστοποίησε πως δεν θα είχε πρόβλημα με μια πιθανή υποψηφιότητα του κ. Μητσοτάκη για την προεδρία της Κομισιόν», αναφέρει σε σχόλιό του, το γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς.

«Πιθανότατα θα συναινούσε, δηλαδή, στο να αναλάβει κορυφαία θέση στην Ευρωπαϊκή ένωση ο πολιτικός που συνέδεσε το όνομά του με τις πρωτοφανείς παραβιάσεις του κράτους δικαίου, τις παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων και την απάνθρωπη διαχείριση του προσφυγικού», συνεχίζει και καταλήγει:

«Τα σχόλια είναι περιττά. Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες ακούν και κρίνουν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!», αν και τον λένε “γκαντέμη”: Βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: