Τουλάχιστον επτά τραυματίες από ρωσικό βομβαρδισμό στην πόλη Τσουχούιβ της Βορειοανατολικής Ουκρανίας

A Ukrainian police officer inspects a damaged building during the evacuation of local people from territories bordering Russia, in the city of Vovchansk, Kharkiv region, northeastern Ukraine, 13 May 2024, amid the Russian invasion. . EPA/GEORGE IVANCHENKO




Ρωσική επίθεση στην πόλη Τσουχούιβ στην περιοχή του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον επτά άνθρωποι σήμερα το πρωί, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν στο Τσουχούιβ με πυραύλους S-400, προκαλώντας ζημιές σε έναν παιδικό σταθμό και μία κατοικία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την αστυνομία του Χαρκόβου μέσω της εφαρμογής Telegram.

Δεν τραυματίστηκαν παιδιά, και τουλάχιστον πέντε από τους τραυματίες έλαβαν ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνήτη.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τα πλήγματα στις βορειοανατολικές περιοχές, θέτοντας ως στόχο υποδομές ενέργειας και μεταφορών με drones και πυραύλους.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κίεβο, Ουκρανία

Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για νέο πόλεμο των Άστρων: Υποστηρίζουν ότι έστειλε στο διάστημα οπλισμένο δορυφόρο για την κατάρριψη των δικών της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: