Συνταξιούχοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του πολυνομοσχεδίου. ΚΥΠΕ.

Υπό βροχή οι κινητοποιήσεις στην Αθήνα ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

Υπό συνεχή βροχή και με μια σεισμική δόνηση 3,1 βαθμών Ρίχτερ στην Αθήνα, συγκεντρώνονται κιόλας στην Πλατεία Συντάγματος οργανωμένες και μη ομάδες πολιτών που αντιδρούν στα μνημονιακά μέτρα τα οποία συζητούνται για τελευταία μέρα στη Βουλή, και τίθενται απόψε σε ψηφοφορία.

Στις 10 το πρωί συγκεντρώθηκαν στη Πλατεία Κοτζιά, κοντά στην Ομόνοια οι συνταξιούχοι και, παρά τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα, έχουν προγραμματίσει να κινηθούν προς το Σύνταγμα για να ενσωματωθούν με άλλους εργαζόμενους.

Συμβασιούχοι του Δημοσίου διαδήλωσαν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, νοσοκομειακοί γιατροί και δικηγόροι συνεχίζουν για τρίτη μέρα την απεργία τους θεωρώντας ότι με τα νέα μέτρα «εξοντώνονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που πλέον φορολογούνται πάνω από 50 τοις εκατό», στις 18.30 το απόγευμα τα εργατικά συνδικάτα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και στις 7 το απόγευμα το ΠΑΜΕ, το εργατικό συνδικάτο του ΚΚΕ, στην Ομόνοια. Την ίδια ώρα, στις 7, και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλεί τα μέλη τους σε συγκέντρωση επίσης στο Σύνταγμα.

Ήδη, στο κέντρο της πόλης υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, και ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

18/05/2017 12:56 – ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα/ΑΘΗΝΑ

Be the first to comment on "Υπό βροχή οι κινητοποιήσεις στην Αθήνα ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*