Το Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ ομιλεί για πραγματικό κίνδυνο τουρκοποίησης της Κύπρου




Η κατά τα φαινόμενα αποδοχή εκ μέρους μας της παραμονής ΟΛΩΝ των εποίκων και μετά την λύση είναι κατά την άποψη μας ωρολογιακή βόμβα πυρηνικών συνεπειών στα θεμέλια της ελληνικής παρουσίας μας στην Γη των προγόνων μας.

Οι τρομακτικοί αριθμοί που ακούγονται, ο σκοπός της καθόδου τους, το προηγούμενο παράδειγμα της Αλεξανδρέττας και η τύχη των Μαρωνιτών στον γειτονικό μας Λίβανο σήμερα, μας υπογραμμίζουν ξεκάθαρα που θα είμαστε σε 50 χρόνια, ποια θα είναι η θέση των Ελλήνων Χριστιανών στην Κύπρο.

Και το 4:1 δεν μας προστατεύει από την δημογραφική αλλαγή. Όπως λέγει και ο Ακιντζή “δεν θα μπαίνουμε στις κρεβατοκάμαρες των πολιτών”.

Γι΄αυτο κάνουμε έκκληση στην πολιτική ηγεσία μας να μην εξισώνει τους εργάτες με άδεια παραμονής στις ελεύθερες περιοχές με τους εποίκους με “άδεια” παραμονής στα κατεχόμενα .

Οι μεν πρώτοι όταν δεν φεύγουν τους κυνηγάμε και φυλακίζουμε και απελαύνουμε , τους εποίκους όμως κανείς δεν τους διώχνει διότι δεν ήρθαν για να φύγουν αλλά για να μείνουν . Ήρθαν βάσει σχεδίου για να αυξηθούν οι μουσουλμάνοι κάτοικοι του ψευδοκράτους ,να αλλάξουν τις αναλογίες στο νησί .

Γι΄αυτο είναι επιπόλαιο και άκρως επικίνδυνο να εξισώνονται οι δυο.

Ο κίνδυνος Τουρκοποίησης της Κύπρου σε μερικές δεκάδες χρόνια είναι περισσότερο από πραγματικός γι΄αυτο καλούμε την ηγεσία μας να αλλάξει ρότα και τουλάχιστον στο θέμα επαναπατρισμού των επιπλέον εποίκων να επιμένει μέχρι τέλους .
ΟΥΔΕΜΙΑ παρέκκλιση διότι κινδυνεύει η παρουσία μας στη Πατρίδα μας.

Δια,
Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ
Χρίστος Ρότσας
Συντονιστής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: