Η Κύπρος συνεχίζει τις έρευνες και μετά το θάνατο Βγενόπουλου: Κάποιοι βολεύονται λέει το ΑΚΕΛ




Λευκωσία: Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, με δήλωση του στο ΚΥΠΕ, εκφράζει μεν το σεβασμό του για το θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται θα συνεχιστούν κανονικά.

Κληθείς συγκεκριμένα να σχολιάσει την είδηση του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου και πώς αυτή η εξέλιξη επηρεάζει την πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται, ο κ. Κληρίδης δήλωσε ότι σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου και ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά.

Το ίδιο, ανέφερε, και οι εκκρεμούσες υποθέσεις, αφού γίνουν οι αναγκαίοι χειρισμοί και προσαρμογές, εκεί όπου απαιτούνται, δήλωσε συγκεκριμένα στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας.

Κυπριανού: Κάποιοι βολεύονται από τον θάνατο του Βγενόπουλου

«Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου» είπε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν από αυτή την ιστορία».

Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του». Ποιοι θα είναι αυτοί όμως, κανένας δεν θα μάθει ποτέ, συμπλήρωσε.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: