Ζήστε στη μαγεία των κινηματογραφικών επιτυχιών




Πόσες φορές δεν έχετε φανταστεί παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία, ότι είστε εκεί; Είστε αυτοί που κυνηγάτε τα φαντάσματα, εσείς που σώζετε τον πλανήτη από την εισβολή των εξωγήινων, που σκοτώνεται τον πρόεδρο Σνόου και καταλαμβάνετε την Πάνεμ. Ότι πετάτε στο διάστημα όπως ο Σούπερμαν και έχετε τις μαγικές ικανότητες του Χάρι Πότερ!

Κι αν όλα αυτά τα έχετε φανταστεί δεν έχετε πια παρά μόνο να τα κάνετε πραγματικότητα μέσα στα θεματικά πάρκα που δρομολογούν να λειτουργήσουν οι εταιρείες παραγωγής για όλες ή σχεδόν όλες τις μπλοκμπάστερς ταινίες. Οι Αγώνες Πείνας, ο Χάρι Πότερ, το Ζόμπιλαντ και πολλές άλλες γίνονται πάρκα και δίνουν τη δυνατότητα στους φανατικούς τους θαυμαστές να περιπλανηθούν στους μαγικούς τους κόσμους σαν να είναι η πραγματική ζωή.

Θρίλερ, ταινίες δράσεις, κωμωδίες, ταινίες κινούμενων σχεδίων όλες θα είναι εκεί και θα περιμένουν τους επισκέπτες τους για να τους μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο του σινεμά.

Στον νέο κινηματογράφο Motiongate στο Ντουμπάι θα φιλοξενηθεί το θεματικό «εγκαταλελειμμένο» και «ερειπωμένο» πάρκο της Zombieland (2009), δίνοντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το θαυμαστό κόσμο της ταινίας και να παλέψουν με τα ζόμπι. Το πάρκο θα ανοίξει τον Οκτώβριο του 2016.

Ο φούρνος του Πίτα, το σπίτι της Κάτνις στο χωριό των μεταλλωρύχων και μια περιήγηση στην φουτουριστική Πάνεμ θα μπορούν να ζήσουν όλοι όσοι θα επισκεφτούν το θεματικό πάρκο των Αγώνων Πείνας. Οι Αγώνες Πείνας θα βρίσκονται από το 2018 στο πάρκο Lai Sun, έξω από το Μακάο, αλλά και από το 2019 στο πάρκο Avatron της Ατλάντα.

Από το «παιχνίδι» δεν θα μπορούσε να λείψει η Ντίνσεϊ, αφού σκοπεύει να «στήσει» ένα θεματικό πάρκο με τους ήρωες του Toy Story. Μέχρι να λειτουργήσει η Toy Story Land στο Χόλυγουντ, οι λάτρεις της ταινίας θα μπορούν να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο της Σαγκάη.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: