Δείπνα με Πρώτη Κυρία την Γκαγιέ στο Μέγαρο Ηλυσίων – Στις Φιλιππίνες με τη Μαριόν και τη Μελανί




Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΑΓΙΑ, WWW.ETHNOS.GR

Εναν χρόνο και κάτι μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Closer για τη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, που οδήγησε στον χωρισμό του Γάλλου προέδρου από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, το… μέγα ερώτημα εξακολουθεί να πλανάται: οι δυο τους είναι ακόμη ζευγάρι;

Τις όποιες αμφιβολίες ανέλαβαν να ξεδιαλύνουν οι διάσημοι που συμμετέχουν στα λαμπερά δείπνα τα οποία φέρεται να διοργανώνει στα Ηλύσια η 42χρονη Γκαγιέ, όπου κινείται με την άνεση της Πρώτης Κυρίας, έχοντας μάλλον θέσει ως στόχο να προσδώσει έναν αέρα γκλάμουρ στον χαμηλών τόνων Ολάντ. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γάλλος ράπερ και νυν ηθοποιός Τζόι Σταρ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «So Film» διηγήθηκε πώς γνώρισε την Γκαγιέ τον Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας, και εκείνη τον κάλεσε σε δείπνο που θα διοργάνωνε με τον «αρραβωνιαστικό» της. Πρόφερε τη λέξη «fiance», που στα γαλλικά χρησιμοποιείται ευρύτερα για να δηλώσει τον «φίλο» με τη ρομαντική έννοια.

«Εκείνη την ώρα, σαν βλάκας, ρώτησα ποιος είναι ο αρραβωνιαστικός της. Δεν μου απάντησε, με ρώτησε ξανά αν θα πάω, εγώ δέχτηκα κι αυτό ήταν» λέει ο Σταρ ο οποίος περιγράφει πώς βρέθηκε ξαφνικά να συζητά με τον Πρόεδρο και να τα πίνει με την «ελίτ» του Παρισιού: «Εχουν πολύ καλό ρούμι στα Ηλύσια? Βγαίνοντας οφείλω να πω ότι ήμουν τύφλα στο μεθύσι» σχολίασε με χιούμορ.

Ο κύκλος των διασημοτήτων που περιβάλλουν τον 60χρονο Ολάντ φαίνεται ότι διευρύνεται συνεχώς, αφού την περασμένη εβδομάδα μετέβη στις Φιλιππίνες με τη διεθνούς φήμης ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ, καθώς και την ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια Μελανί Λοράν στα πλαίσια επίσκεψης που είχε ως στόχο να δείξει την αφοσίωσή του στην οικολογία και στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. Στην παρέα του εντάσσονται επίσης «βαριά ονόματα» όπως η Κατρίν Ντενέβ και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Βανέσα Παραντί, ενώ δέχεται προσκλήσεις για δείπνο από τηλεαστέρες όπως η παρουσιάστρια Ντανιέλα Λουμπρόζο.

Αυτή η στροφή στον λαμπερό κόσμο της showbiz αποδίδεται από τα ΜΜΕ στο μαγικό χέρι της Γκαγιέ και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα του «φυσιολογικού και απλού» προέδρου που επιχειρούσε να προωθήσει ο Ολάντ, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με τη Βαλερί Τριερβελέρ, επιχειρώντας τότε να αποστασιοποιηθεί από τη χλιδάτη εικόνα του προκατόχου του, Νικολά Σαρκοζί και της διάσημης συζύγου του, Κάρλα Μπρούνι.

Τώρα, παρότι ο θόρυβος γύρω από τη σχέση τους έχει καταλαγιάσει και επισήμως δεν της έχει δοθεί κάποιος τίτλος ή ένας χώρος στο Μέγαρο των Ηλυσίων, η 42χρονη, μητέρα δύο παιδιών, φαίνεται ότι όχι μόνο εξακολουθεί να είναι με τον Γάλλο πρόεδρο, αλλά ασκεί και καθοριστική επιρροή στο στυλ του.

Κάτι που υποστήριξε σε δημοσίευμά του και το Closer, το έντυπο που αποκάλυψε πρώτο το ειδύλλιο. Σύμφωνα με το περιοδικό, η Γκαγιέ απολαμβάνει προνόμια πρώτης κυρίας και για του λόγου το αληθές, δημοσίευσε ως φωτογραφίες της από επίσκεψη στη Ρεν με «κρατικό αυτοκίνητο» και συνοδεία ενός εκ των σωματοφυλάκων του Ολάντ. Ενα ρεπορτάζ που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς πολλοί δεν θεώρησαν πρέπον να πληρώνουν οι φορολογούμενοι για μια? ανεπίσημη Πρώτη Κυρία.

ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΓΙΕ
Το «παιχνίδι» Ολάντ στην Ντίσνεϊλαντ

Αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την προσωπική του ζωή. Αυτό δεν εμπόδισε τον Φρανσουά Ολάντ να αστειευτεί με έναν νεαρό υπάλληλο της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, ο οποίος κατά τη διάρκεια ερωτήσεων από αναγνώστες της εφημερίδας «Le Parisien» βρήκε το θάρρος να πετάξει τη… βόμβα ρωτώντας τον πρόεδρο πότε θα επισημοποιήσει επιτέλους τη σχέση του με τη Ζιλί Γκαγιέ. Ο Ολάντ, ως είθισται, απάντησε ευγενικά, με ένα χαμόγελο, ότι δεν θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να στρέψει τη συζήτηση στον πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ρωτώντας τον 27χρονο υπάλληλο αν βρισκόταν στον χώρο εργασίας του όταν ο προκάτοχός του και η Κάρλα είχαν επισημοποιήσει τη δική τους σχέση. Ο Ολάντ αναφερόταν στην περιβόητη επίσκεψη του ζεύγους στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, όπου το 2007 έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση επισημοποιώντας τη σχέση τους. Μάλιστα, προτού αποχωρήσει, ο πρόεδρος επανήλθε στο θέμα απευθυνόμενος εκ νέου στον θαρραλέο 27χρονο και με χιουμοριστική διάθεση του είπε: «Θα επικοινωνήσω ξανά μαζί σας για να οργανώσουμε την επιχείρηση Ντίσνεϊλαντ σε περίπτωση που…».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: