Ο Πρόεδρος Ομπάμα ξεκίνησε τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Χαβάη παίζοντας γκόλφ

obama-golf01-22december2013

Ελπίζοντας σε μερικές ημέρες ξεκούρασης ύστερα από μία κουραστική χρονιά, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε την πρώτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων διακοπών της οικογενείας του στη Χαβάη παίζοντας γκολφ, μετέδωσαν οι δμοσιογράφοι που τον συνοδεύουν.

Χθες το μεσημέρι ο Αμερικανός πρόεδρος έπαιξε γκολφ σε ειδικά διαμορφωμένη έκταση που βρίσκεται σχετικά κοντά στη μισθωμένη κατοικία των Ομπάμα, στην ακριβή συνοικία Καϊλούα, όπου και θα παραμείνει η οικογένεια μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Κατά μήκος της διαδρομής που κάλυψε η προεδρική αυτοκινητοπομπή μέχρι τα γήπεδα του γκολφ είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος περιμένοντας να δει τον πρόεδρο.

Χαμογελαστός εκείνος και φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ, λευκό μπλουζάκι του γκολφ και γυαλιά ηλίου, ίσα που διακρινόταν μέσα από το αυτοκίνητο τύπου SUV στο οποίο επέβαινε.

Οι συμπαίκτες του ήταν ο Μπόμπι Τίτκομπμ, φίλος του από παλιά, ο Μάρβιν Νίκολσον, ένας από τους επιτελάρχες του και ο Σαμ Κας, ένας από τους σεφ του Λευκού Οίκου και εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος υγιεινής διατροφής Lets Move!, που είναι πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

Ως γνωστόν, ο κ. Ομπάμα είναι δεινός παίκτης του γκολφ.

ΠΗΓΗ: Pool Λευκού Οίκου, Reuters, ANA-MPA

Photo: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Be the first to comment on "Ο Πρόεδρος Ομπάμα ξεκίνησε τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Χαβάη παίζοντας γκόλφ"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*