Και ποδαρικό προκλητικότητας Ακάρ με το γνωστό του βιολί και τον τουρκικό στρατό

Επισκέψεις σε στρατιωτικές μονάδες και Κέντρα επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει από χτες ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ σήμερα στην ΕΡΤ.




Επανήλθε με το γνωστό βιολί του ο Χουλουσί Ακάρ. Όπως έκανε λίγα 24ωρα νωρίτερα ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας δηλώνοντας πως ο Τουρκικός στρατός είναι έτοιμος και για εντός και για εκτός της χώρας του επιχειρήσεις, εάν απαιτηθεί. Σήμερα, Πρωτοχρονιά και βασιζόμενος στο γνωστό μοντέλο, το επανέλαβε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αριάνας Φερεντίνου στην ΕΡΤ ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αναλάβουν όποιο καθήκον τους ανατεθεί. Η δήλωση έγινε μετά την αιφνιδιαστική πρωτοχρονιάτικη επίσκεψή του, σε Tούρκους στρατιώτες.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ ο Ακάρ κάνει από χτες επισκέψεις σε στρατιωτικές μονάδες και Κέντρα επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς και των τριών Όπλων. Επισκέφθηκε αεροπορική βάση κοντά στα σύνορα με την Συρία, βάσεις στο Ντιγιάρμπακιρ και την Τραπεζούντα, αλλά και την φρεγάτα «Γιαβούζ«.

Σημειώνεται πως αύριο Πέμπτη, συγκαλείται εκτάκτως η Τουρκική Εθνοσυνέλευση για να ψηφίσει την κυβερνητική πρόταση που θα στείλει τουρκικά στρατεύματα στην Λιβύη. Σύμφωνα με τγην ΕΡΤ, ο Χ. Ακάρ αναφέρθηκε επίσης στην συμφωνία με την Λιβύη, για την οποία είπε πως οι επιθέσεις κατά του Λιβυκού λαού δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Τουρκία, η οποία θα κάνει αυτό που πρέπει μέχρι το τέλος. «Να γνωρίζουν όλοι πως είμαστε έτοιμοι να επιτελέσουμε κάθε καθήκον που θα μας ανατεθεί», τόνισε. Επίσης, σύμφωνα και με την ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Φ. Οκτάι, μιλώντας στο Πρακτορείο Anadolu, είπε πως η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης απέτρεψε την συνωμοσία για το αποκλεισμό της Τουρκίας στην ξηρά. «Κανένα σχέδιο δεν μπορεί να επιτύχει αν δεν περιλαμβάνει την Τουρκία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Σφυρίζει κλέφτικα ο Ακάρ που επιμένει για τον τουρκικό στρατό και την αποστολή του στη Λιβύη!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: