Επανάληψη κατ’ ιδίαν συνομιλιών της Ολγκίν Κουεγιάρ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ σήμερα

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κα María Ángela Holguín Cuellar. Πηγή Photo: Andreas Loucaides/PIO




Νέα συνάντηση έχουν σήμερα, Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την προσωπική απεσταλμένη του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο, και, όπως και η προηγούμενη μεταξύ των δύο, την περασμένη Τετάρτη, θα είναι κατ’ ιδίαν.

Αργότερα σήμερα, η κ. Ολγκίν θα έχει συνάντηση και με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με την κ. Ολγκίν, η οποία αναμένεται να αναχωρήσει από την Κύπρο, αύριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την κ. Ολγκίν και την περασμένη Τετάρτη και, όπως είχε δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ήταν η πρώτη συνάντηση μετά και τα Συμπεράσματα του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «όπου η Κυπριακή Δημοκρατία μαζί με την ΕΕ στείλαμε ένα σαφές, θετικό μήνυμα προς την Τουρκία για τη διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο Κυπριακό».

Η ίδια η κ. Ολγκίν είχε αναφέρει ότι είναι ευθύνη των δύο ηγετών να ακούσουν την επιθυμία της κοινωνίας των πολιτών για πρόοδο.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έστρεψε τα πυρά του προς το ακροδεξιό ΕΛΑΜ: Η ψήφος στο ΔΗΚΟ δεν είναι χαμένη ψήφος, κάλεσε σε συστράτευση…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: