Ταλαιπωρία για τους επιβάτες Προαστιακού στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα: Κόλλησαν τα φρένα* Η ανακοίνωση της Hellenic Train

FILE PHOTO Αμαξοστοιχία της Hellenic Train via amna_news




Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες που ταξίδευαν με τον προαστιακό από Θεσσαλονίκη για Λάρισα, καθώς φέρεται να κόλλησαν τα φρένα του συρμού, με αποτέλεσμα να γεμίσει καπνό ένα βαγόνι και οι επιβάτες να αποβιβαστούν στον σταθμό της Ραψάνης.

Οι επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορείο το οποίο τους μετέφερε στη Λάρισα.

Aνακοίνωση σχετικά με το νέο συμβάν εξέδωσε η Hellenic Train, το βράδυ της Παρασκευής, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό».

«Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία», αναφέρει η εταιρεία.

Παράλληλα, σημειώνει: «Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού. Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες».

«Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών», υπογραμμίζεται καταληκτικά.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: