Στο πλευρό του Ριτσάρλισον ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά την αποκάλυψή του για την κατάθλιψη: «Είναι προς τιμή του Ρίτσι» [video]

File Photo Ange Postecoglou of Tottenham Hotspur applauds the fans after the English Premier League match between Tottenham Hotspur vs Crystal Palace, in London, Britain, 02 March 2024. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, ‘live’ services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Tο θάρρος του Βραζιλιάνου επιθετικού Ριτσάρλισον, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψε δημόσια τα προβλήματα ψυχικής του υγείας επαίνεσε o προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου.

«Είναι προς τιμή του Ρίτσι που ζήτησε και έλαβε τη σωστή βοήθεια και τώρα θέλει να επωφεληθούν και άλλοι», τόνισε ο Ποστέκογλου και συνέχισε: «Ο αντίκτυπος είναι πάντα ισχυρότερος όταν πρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, που βρίσκεται σε μια θέση που δεν φανταζόμασταν. Ή θεωρούμε το γεγονός ότι αναζητούν βοήθεια και υποστήριξη ως ένδειξη αδυναμίας. Αυτό είναι προς τιμήν του», συνέχισε ο Αυστραλός τεχνικός, ο οποίος είναι γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965), αλλά μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών).

Η έκταση των προβλημάτων του Βραζιλιάνου ήρθε στο φως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ESPN ξέσπασε σε κλάματα.

Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον εξήγησε ότι βρισκόταν σε κατάσταση «κατάθλιψης» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου η χώρα του ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Κροατία στα πέναλτι (4-2, 0-0κ.α., 1-1 παρ.).

Ο Ποστέκογλου θαύμασε το σθένος του Ριτσάρλισον να μοιραστεί λεπτομέρειες για το πρόβλημα του προκειμένου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

«Εκτός από όλα, είναι απλά ανθρώπινα όντα», πρόσθεσε ο Ποστέκογλου και κατέληξε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά σίγουρα επωφελήθηκε από την υποστήριξη. Όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για άλλα μέλη της κοινότητας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τριπλή «καμπάνα» της UEFA στη Φενερμπαχτσέ μετά τα επεισόδια με την Σεντ Ζιλουάζ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: