Στο Ισραήλ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου για επαφές με τον ομόλογό του Έλι Κοέν: Στην ατζέντα υδρογονάνθρακες και ηλεκτρική διασύνδεση

FILE PHOTO: Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του εργαστηρίου με τίτλο «The Cyprus Gateway: Natural Gas to Power and Liquefaction». Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Στο Ισραήλ για επαφές με τον Ισραηλινό ομόλογό του, υπουργό Ενέργειας και Υποδομών Έλι Κοέν, βρίσκεται ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου Γιώργος Παπαναστασίου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην ατζέντα των συναντήσεων θα βρίσκεται η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Ισραήλ και η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα υδρογονανθράκων.

Τον Κύπριο υπουργό συνοδεύουν μεταξύ άλλων, οι Διευθυντές Ενέργειας και Υδρογονανθράκων, Χαράλαμπος Ρούσος και Στέλιος Νικολαΐδης αντίστοιχα.

Στη συνάντηση θα παρίστανται και τεχνοκράτες εμπλεκόμενων υπηρεσιών της γειτονικής χώρας, όπως ο επικεφαλής της Αρχής Ηλεκτρισμού Αμίρ Σαβίτ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά το πέρας των επαφών αναμένεται να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση. Ο κ. Παπαναστασίου και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει θα επιστρέψουν στην Κύπρο αυθημερόν.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Σχέδιο Αμάλθεια: Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ενημέρωσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την πορεία υλοποίησης της προσωρινής αποβάθρας στη Γάζα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: