Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Αλεξάντερ Ντε Κρο στο Κάιρο: Και το Βέλγιο θα συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για τον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον πρωθυπουργό του Βελγίου, Alexander De Croo, στο Κάιρο. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο είχε στο Κάιρο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της Συνόδου για τη στρατηγική ενίσχυση των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) με την Αίγυπτο.

Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η χώρα του έχει πρόθεση να συμμετάσχει ενεργά στην κυπριακή πρωτοβουλία για θαλάσσιο διάδρομο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αλεξάντερ Ντε Κρο, του οποίου η χώρα προεδρεύει του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συζήτησαν για την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό.

Εντός αυτού του πλαισίου, ο Πρωθυπουργός του Βελγίου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Κύπρου για την πρόθεση του Βελγίου να συμμετάσχει ενεργά στην κυπριακή πρωτοβουλία για θαλάσσιο διάδρομο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα που έχει ενεργοποιηθεί.

Ο αισχρός Ερντογάν προκαλεί τη Λευκωσία και την Αθήνα: Αν δεν σταματούσε ο Μπουλέντ Ετζεβίτ η Κύπρος σήμερα θα ήταν εξ ολοκλήρου τουρκική, ισχυρίζεται χωρίς ντροπή!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: