«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»: Η πρώτη αντίδραση της 12χρονης του Κολωνού μετά τη δικαστική απόφαση [video]

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό οδηγούνται από αστυνομικούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δικαστηρίου για τη λήψη απόφασης στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης ανήλικης, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Χαρούμενη και δικαιωμένη αισθάνεται, σύμφωνα με την δικηγόρο της η 12χρονη από τον Κολωνό μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει αθώα της μητέρα της για την κατηγορία της μαστροπείας και ένοχο τον βασικό κατηγορούμενο για βιασμό και μαστροπεία.

Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, η κυρία Α. Ταραχοπούλου είπε στους δημοσιογράφους, πως το κορίτσι βρισκόταν στο σχολείο του όταν ανακοινώθηκε η απόφαση. Ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και είναι πολύ χαρούμενη, καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε αυτό που φώναζε τόσο καιρό, ότι δηλαδή η μητέρα της ήταν αθώα. Το ίδιο χαρούμενη νιώθει και για την καταδίκη του 53χρονου, για τον οποίο είχε καταθέσει πολλές φορές όλα όσα την ανάγκαζε να κάνει για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η αδελφή της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που της είπε, όταν έμαθε για την αθώωση της μητέρας τους και την καταδίκη του 53χρονου.



«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά μου θα επιστρέψει στο σπίτι. Θέλω να γίνω εισαγγελέας για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν», είπε το κορίτσι.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου.

 Με πληροφορίες από Star.gr

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: Ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακή ανακοπή, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Γεννηματάς»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: