Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν 85-67: Νίκη ψυχολογίας με βελτιωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Kendrick Nunn (Δ) και ο παίκτης της Βιλερμπάν Nando De Colo (Α) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague, στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, Πρασκευή 8 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Άργησε ένα ημίχρονο αλλά εν τέλει ο Παναθηναϊκός έδειξε το σοβαρό του πρόσωπο και υπέταξε τη Βιλερμπάν με 85-67 για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «Πράσινοι» επέστρεψαν έτσι στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Euroleague (ισοβαθμεί με την τέταρτη Μονακό, την οποία έχει νικήσει 2 φορές εφέτος), υποχρεώνοντας τους Γάλλους στην 22η ήττα τους.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε προειδοποιήσει ότι το ματς με τη Βιλερμπάν θα έκρυβε κινδύνους και δεν έπεσε έξω. Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR στο πρώτο μέρος, όμως οι πράσινοι σοβαρεύτηκαν επιστρέφοντας στο παρκέ του ΟΑΚΑ από την ανάπαυλα και έκαναν τη δουλειά για να επικρατήσουν με 85-67 στην 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρ και Κώστας Σλούκας αποτέλεσαν την τριπλέτα των πρωταγωνιστών για τους πράσινους, που φόρεσαν για πρώτη φορά φέτος τις μωβ εμφανίσεις τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sport24

Βόλεϊ γυναικών: «Ερυθρόλευκη» ανατροπή με 3-1 τον Παναθηναϊκό και τελικό με ΑΕΚ την Κυριακή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: