Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells: Θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα [video]

File Photo Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Frances Tiafoe of the US during the BNP Paribas Open tennis tournament in Indian Wells, California, USA, 10 March 2024. EPA, RAY ACEVEDO




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells, καθώς νίκησε εύκολα τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο (Νο 18) με 6-3 και 6-3 μέσα σε 79 λεπτά, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον 4ο γύρο του τουρνουά στην Καλιφόρνια.

Αυτή ήταν η 11η νίκη στη σεζόν για τον Τσιτσιπά (11-4), αλλά και η 1η μετά από 7 σερί ήττες κόντρα σε Top-20 παίκτη και συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, Νο 11 του κόσμου, τελείωσε την αναμέτρηση με 11 άσους (ένα μόλις διπλό λάθος) και κέρδισε το 70% των πόντων πίσω από το πρώτο service (28/40)!




 

Στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει αύριο τον Γίρι Λεχέτσκα, ο οποίος ανέτρεψε τα προγνωστικά νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 22χρονος Τσέχος, Νο 32 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε 6-4, 6-4 του Ρώσου, Νο 5 του ταμπλό, μόλις σε 73 λεπτά.

Λεχέτσκα και Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην καριέρα τους, με τον Ελληνα να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ματς, το 2022 στο Ρότερνταμ (2-1) και το 2023 στο Australian Open (3-0).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Καθαρή και άνετη νίκη με ανατροπή, του Παναθηναϊκό επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των play off μέσα στο Καραϊσκάκης: 1-3 από 1-0

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: