Ο Μπρους Γουίλις έγινε 69 ετών: Μελαγχολικά γενέθλια με κατακλυσμό αγάπης και νοσταλγικές φωτογραφίες από τη σύζυγο και τα παιδιά του [photos]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο Bruce Willis το 2019. EPA, WILL OLIVER




Με μια τρυφερή ανάρτηση που αποκτά ιδιαίτερο νόημα δεδομένου ότι ο διάσημος ηθοποιός δίνει τη δύσκολη μάχη με μια σπάνια μορφή άνοιας, γιόρτασε η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, τα 69α γενέθλια του συζύγου της, Μπρους.

«Είναι ένας αληθινός τζεντλμαν με αγνή καρδιά», έγραψε η Εμμα προσθέτοντας: «Οπως ακριβώς και εσείς, έτσι κι εμείς απλά τον λατρεύουμε. Αυτό που ίσως δεν ξέρει κανείς αλλά ίσως μπορεί να φανταστεί, είναι ότι το να είσαι μέσα στην αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος σ΄αυτόν τον κόσμο».

«Είναι ένας αληθινός τζεντλμαν. Εχοντας πολύ αγάπη να δώσει. Αυτό παίρνω όταν κοιτάζω την καρδιά του. Και είναι τόσο αγνή και τόσο καλή. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι το δώρο που δεν σταματάει να χαρίζει».

 


Η Εμμα συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα στιγμιότυπο του Μπρους Γουίλις να χαμογελά  ευτυχισμένος καθώς κρατά στην αγκαλιά του μία από τις κόρες του.

Τα λόγια της Εμμας έλαβαν, όπως ήταν φυσικό, αμέτρητα σχόλια από θαυμαστές του Μπρους που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για τα γενέθλιά του.

Ανάμεσα σε αυτούς και η κόρη του, Ταλούλα Γουίλις.

«Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Τον αγαπώ τόσο πολύ!» έγραψε.

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπρους, Ράμερ Γουίλις, δημοσίευσε επίσης το δικό της αφιέρωμα γενεθλίων, μαζί με μια σειρά από νοσταλγικές, οικογενειακές φωτογραφίες του Μπρους, με την ίδια δίπλα του σε πολύ μικρή ηλικία.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

«Μπαμπάκα (Daddio) είσαι ο πιο αστείος, πιο τρυφερός και μαγικός μπαμπάς. Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες σήμερα το πρωί, γέμισα βαθύτατη ευγνωμοσύνη που περάσαμε μαζί αυτή τη ζωή. Είμαι το πρώτο σου μωρό και μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να είμαι ξανά τόση δα για να χωρέσω στο στήθος σου, να γελάσω και να σ’ αγκαλιάσω. Σε αγαπώ ως το μεδούλι μου. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω. Σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, τις… χαζομάρες σου και την καρδιά σου».

Χρόνια Πολλά Μπαμπά»

«Επρεπε να κάθεται εδώ η Κέιτ»: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλάει σε δημόσια εκδήλωση για τη σύζυγό του, ενώ το βασιλικό θρίλερ καλά κρατεί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: