Κυβερνητικές πηγές: Γιατί δεν απαντά ο κ.Κασσελάκης για τις εκτός Ελλάδος εταιρίες του;

FILE PHOTΟ: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την έναρξη εργασιών του 4ου Συνεδρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Στο θέμα των εταιριών Κασσελάκη καθώς και των “παρα- συστημάτων” που λειτουργούσαν στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχονται σήμερα πηγές της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως χθες, Κυριακή, υπήρξαν δύο ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, με  συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ομολογούν οι ίδιοι του οι υπουργοί.

Μια μέρα μετά, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, τα χθεσινά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και το μόνο που κάνει ο κ. Κασσελάκης είναι να προσπαθεί να θυματοποιηθεί για να αποφύγει τις απαντήσεις.

«Κανείς δεν τον ρώτησε γενικά για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, αλλά καλείται να απαντήσει για το αν γνωρίζει τι προβλέπει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματός του για τους πολιτικούς αρχηγούς και τις εκτός Ελλάδος εταιρίες.

  • Πόσες είναι αυτές οι εταιρίες του; Τι έχει κάνει για αυτές όπως προβλέπει ο νόμος;
  • Πόσες από αυτές, μάλιστα, είναι σε φορολογικούς παραδείσους;

Όσο για τη λάσπη που επιχείρησε να πετάξει χθες προς τον κ. Μητσοτάκη, έχει αποδειχθεί προ πολλού, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει», προσθέτουν.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Γεραπετρίτης: Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική του Μαυροβουνίου* Η Ελλάδα ενθαρρύνει τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς τη Γάζα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: