«Είναι πολύ δύσκολα τα ελληνικά»: Βρετανός TikToker τραγούδησε το Ζάρι κι έκανε ρεκόρ προβολών – Πως αντέδρασε η Μαρίνα Σάττι [videos]

Ο TikToker και τραγουδιστής Άαρον Σίμπλεϊ φορώντας μπλούζα με την ελληνική σημαία τραγουδάει το «Ζάρι». Photo screen shot via youtube, Aaron Sibley




Ο Βρετανός TikToker και τραγουδιστής Άαρον Σίμπλεϊ μετρούσε 3 με 4 χιλιάδες προβολές στα βίντεο που αναρτούσε. Όταν όμως αποφάσισε να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ξέφυγε και έγινε viral στην πλατφόρμα, με την προσπάθειά του να έχει αποσπάσει σχεδόν 453 χιλιάδες likes μέσα σε μία μέρα.

Ο Άαρον Σίμπλεϊ φόρεσε λοιπόν ένα μπλουζάκι με τη σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Ζάρι» για να σημειώσει ρεκόρ στην πλατφόρμα.

Δείτε το βίντεο:

@itsaaronsibley @SATTI … I tried 🎲 🇬🇷 . Greece’s @eurovision entry this year is amazing and I had to give it a go! I’ve been learning Greek for a while now and it’s such a beautiful language. My gorge partner is Greek and introduced me to the country and culture and I fell in love ✨ . I’m not going to lie, the language has been so hard to learn so far but practice makes perfect 🤓😅 I’m sure I made some mistakes so pls be kind 😇 . Of course in typical me style I had to turn Zari into a ballad 🫢 . #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece🇬🇷 #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fypシ #singing🎤 #soloartist ♬ original sound – Itsaaronsibley

Ο TikToker και τραγουδιστής, μετέτρεψε το κομμάτι σε μπαλάντα, μια εκδοχή διαφορετική από αυτή της Μαρίνας Σάττι. Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησε» και στο κλιπ ακούγεται να επισημαίνει:

«Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο». Στην περιγραφή της δημοσίευσής του, ο TikToker εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και ζήτησε επιείκεια από τους Έλληνες που θα ακούσουν την ερμηνεία του, καθώς βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο εκμάθησης της ελληνικής.

«Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision είναι καταπληκτική και έπρεπε να το δοκιμάσω! Μαθαίνω ελληνικά εδώ και λίγο καιρό και είναι μια τόσο όμορφη γλώσσα. Ο συνεργάτης μου είναι Έλληνας και με μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της και την ερωτεύτηκα. Δεν θα πω ψέματα, η γλώσσα ήταν τόσο δύσκολο να την μάθω μέχρι στιγμής αλλά η εξάσκηση κάνει το τέλειο» εξομολογήθηκε.

«Είμαι σίγουρος ότι έκανα κάποια λάθη οπότε σας παρακαλώ να είστε καλοί μαζί μου. Φυσικά σε τυπικό μου στυλ έπρεπε να μετατρέψω το Zari σε μπαλάντα» έγραψε.

@itsaaronsibley Learning Greek can be a struggle 🥲😂 . But I got there in the end… full cover on my page 🥰🫶🏻🇬🇷🎲 . #marinasatti #zari #zarieurovision #eurovision2024 #greek #learninggreek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece🇬🇷 #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fypシ #singing🎤 #soloartist ♬ original sound – Itsaaronsibley

Η αντίδραση της Σάττι

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει με αυτό το κομμάτι την Ελλάδα στη Eurovision δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού, σχολιάζοντάς του «είναι τόσο όμορφο».
σsatti

Η απήχηση του «Ζαριού» στα social media είναι μεγάλη, με Eurofans και μη- να αποθεώνουν το κομμάτι, το οποίο δίχασε στην αρχή το ελληνικό κοινό. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μετράει ήδη 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και περίπου αντίστοιχη επιτυχία έχει το «Ζάρι» και στη συνδρομητική πλατφόρμα Spotify.

Ισπανός ινφλουένσερ τρελαίνεται με το «Ζάρι»: Υπέροχο, υπέροχο, φέρτε μου τώρα φέτα!»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: