Η εξήγηση του VAR για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λίβερπουλ στον αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι [video]

Virgil van Dijk of Liverpool FC reacts during the English Premier League match between Liverpool FC and Manchester City, at Anfield, Liverpool, Britain, 10 March 2024. EPA/ASH ALLEN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, ‘live’ services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Ισόπαλο 1-1 έληξε χθες το μεγάλο ντέρμπι στο «Ανφιλντ» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League, με τον τεχνικό των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, να είναι έξαλλος για την τελευταία φάση του ντέρμπι, ζητώντας εξηγήσεις για το λόγο που δεν δόθηκε πέναλτι.

 

Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση του ντέρμπι κορυφής ο Ντοκού σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε τον ΜακΑλιστερ, με τον διαιτητή Μάικ Ολιβερ να δίνει, με την έγκριση του VAR, συνέχεια στο παιχνίδι, σφυρίζοντας τη λήξη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

 

O σχολιαστής του «Sky Sports», Πίτερ Ντρέρι, μετέφερε τη συνομιλία που έγινε με το VAR και έδωσε την επίσημη εξήγηση για το λόγο που δεν υποδείχθηκε πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κρίθηκε από τους διαιτητές πως ο Ντοκού διεκδίκησε την μπάλα υψώνοντας το πόδι του όχι όμως αντικανονικά.

Τα replay της επίμαχης φάσης έδειξαν πως υπήρξε μια μικρή επαφή του ποδιού του Ντοκού με την μπάλα, πριν ακουμπήσει τον Αργεντινό μέσο στο στήθος, και έτσι δεν θεωρήθηκε παράβαση η ενέργεια του. Πάντως είναι αμφίβολο πως η εξήγηση αυτή θα ικανοποιήσει τον Κλοπ, που αναμένεται σήμερα να τοποθετηθεί ξανά στο θέμα.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λίβερπουλ, ΗΒ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells: Θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: