«Εμοιαζε με UFO»: Πεζοπόρος ανακαλύπτει μυστηριώδη ασημένιο μονόλιθο στα βουνά της Ουαλίας

O Craig Muir απαθανάτισε την περίεργη συνάντησή του Πηγή X




Ένας ακόμη μονόλιθος εντοπίστηκε αυτή τη φορά στα βουνά της Ουαλίας, από πεζοπόρο. Τεράστιος, ασημένιος και επιβλητικός, ο μονόλιθος ενισχύει τους υποστηρικτές της συνωμοσίας ότι πρόκειται για έργο εξωγήινων.

Όταν ο Craig Muir, οικοδόμος στο επάγγελμα, εντόπισε το εν λόγω αντικείμενο ενώ έκανε πεζοπορία στην κορυφή ενός λόφου, νόμιζε ότι είχε μια στενή επαφή… τρίτου τύπου. Ωστόσο, αν και δεν θεωρείται πολύ πιθανό να πρόκειται για απόδειξη εξωγήινης ζωής, ο γυαλιστερός, ασημένιος μονόλιθος που βρέθηκε σε λασπωμένη περιοχή των ορεινών όγκων του Powys είναι εντυπωσιακά μυστηριώδης.

«Όταν το είδα για πρώτη φορά, έμεινα λίγο έκπληκτος, καθώς έμοιαζε με κάποιο είδος UFO» δήλωσε ο Muir, οικοδόμος που ζει στο κοντινό Hay-on-Wye. «Φαινόταν σαν ένα πολύ λεπτό μεταλλικό, σχεδόν σαν χειρουργικό ατσάλι. Η χαλύβδινη κατασκευή είχε μήκος σχεδόν 10 πόδια και φαινόταν απόλυτα ισοπεδωμένη και σταθερή, παρά τον καιρό που ήταν θυελλώδης».

Το αντικείμενο εντοπίζεται μετά από μια σειρά παρόμοιων εμφανίσεων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Από το 2020 αναφέρθηκαν πολλαπλές θεάσεις σε απομονωμένες κυρίως περιοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Ενώ προκάλεσε μάλιστα και πλήθος συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σίγουρα επρόκειτο για έργο εξωγήινων. Κάποιοι διέψευσαν αυτές τις φήμες, πιστεύοντας αντίθετα ότι πρόκειται για ένα ακόμη περίτεχνο κομμάτι μυστικής τέχνης. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός τέτοιου αντικειμένου το 2020 που έκανε την εμφάνισή του και περιείχε τις λέξεις Not Banksy γραμμένες πάνω του.

Πού έχουν εμφανιστεί τεράστιοι μονόλιθοι

Οι περισσότεροι που έχουν βρεθεί είναι στις ΗΠΑ, ενώ μυστηριώδεις λίθοι έχουν εμφανιστεί και σε Ρουμανία, στην Βρετανία σε Ολλανδία και Κολομβία!

Μονόλιθοι επίσης έχουν εμφανιστεί στο βουνό Ατασκαδέρο, στο Γκολντεν Στέιτ, στο Stadium Park του Σαν Ντιέγκο, στο Canyon Country Park στο Joshua Tree, στο Κολοράντο (Sunlight Mountain Resort) στο Λος Άντζελες, και οι εμφανίσεις… συνεχίζονται.

Τα σενάρια είναι πολλά, και περιλαμβάνουν από κόλπο μάρκετινγκ μέχρι… εξωγήινη παρέμβαση. Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί.

Με πληροφορίες από Guardian

 

Η αλήθεια πίσω από τις λευκές γραμμές στον ουρανό και ο λόγος που οι συνωμοσιολόγοι δεν πρόκειται ποτέ να πειστούν ότι κάνουν λάθος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: