Δεύτερη συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ολγκίν μέσα σε μια εβδομάδα: Αφήνει στην Κύπρο στενή της συνεργάτιδα που θα είναι «τα αυτιά και τα μάτια» της…

H ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ. EPA, MARKUS HEINE




Στο Προεδρικό Μέγαρο συναντήθηκε ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η κ. Ολγκίν αφίχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στις 09.35. Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, αυτή την εβδομάδα.

Η κ. Ολγκίν, αναμένεται να αναχωρήσει από το νησί την Κυριακή, αλλά παραμένει στην Κύπρο στενή της συνεργάτιδα, η οποία θα είναι «τα αυτιά και τα μάτια» της προσωπικής απεσταλμένης στην Κύπρο, όπως ανέφεραν πηγές στο ΚΥΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο, η κ. Ολγκίν είχε συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα, επαγγελματικές οργανώσεις, και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών και στις δύο κοινότητες.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Μία αχτίδα φωτός στην καταχνιά των σφαγών και της καταστροφής στη Μέση Ανατολή: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου έσπασε το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: