Αναζητούνται οι δύο επιβάτες μιας μηχανής για την έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου: Μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και την πολυκατοικία [videos]

πηγή φωτογραφίας ΕΡΤ μέσω Glomex




Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τους δράστες της ισχυρότατης έκρηξης τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κάβα στην οδό Πάντου στην Καλλιθέα από την οποία κατά τύχη δεν είχαμε θύματα παρά το γεγονός ότι οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σε παρακείμενα κτήρια και σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ένα λεπτό πριν την έκρηξη ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες να περνάει ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος της έκρηξης.




Σημειώνεται ότι η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου το οποίο στο παρελθόν είχε επίσης γίνει στόχος εκρηκτικής επίθεσης.

Την υπόθεση ερευνά το τήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Τo πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε στις 3:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας φαίνεται από τις εικόνες και κυρίως τον ήχο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην οδό Λαγουμιτζή.




Η καταστροφή της κάβας είναι πλήρης ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου.

«Διαλύθηκαν οι δύο πρώτοι όροφοι της πολυκατοικίας, καταστράφηκαν 11 αυτοκίνητα, έσπασαν όλα τα τζάμια».

Έκρηξη βόμβας σε κάβα στην Καλλιθέα: Προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε οχήματα και παρακείμενα κτήρια [η στιγμή της έκρηξης, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: