Έκρηξη βόμβας σε κάβα στην Καλλιθέα: Προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε οχήματα και παρακείμενα κτήρια [η στιγμή της έκρηξης, video]

Λίγο μετά την έκρηξη στην κάβα στην Καλλιθέα. Photo screenshot via ert tv




Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα σε κάβα ποτών και αναψυκτικών στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου στην Καλλιθέα.

Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στην κάβα ποτών, σε διπλανό κατάστημα, ενώ έσπασαν και τα τζάμια εισόδου πολυκατοικίας από το ωστικό κύμα και οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν και αυτά ζημιές.

Ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας, περιέγραψε στο ΕΡΤNews πως βίωσε το περιστατικό, αλλά και για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη η επιχείρηση της συζύγου του που βρίσκεται δίπλα στην κάβα.

«Στις 3:00 το πρωί πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας από την έκρηξη. Κατεβαίνοντας κάτω είδαμε ότι στην πολυκατοικία απέναντι από την κάβα έχουν σπάσει όλα τα τζάμια. Έχει πέσει η πόρτα, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν διαλυθεί. Από την έκρηξη δεν είδαμε φωτιά από τους πυκνούς καπνούς. Η αστυνομία έφτασε σε 3 λεπτά» αναφέρει.




Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και κλιμάκιο του Τ.Ε.Ε.Μ. (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) όπου βρήκε εκρηκτική ύλη, βραδύκαυστο φυτίλι και έναν πυροκροτητή.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε σωφρονιστικό υπάλληλο που επιχείρησε να περάσει στον Κορυδαλλό μισό κιλό κάναβη, κινητά και φορτιστές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: