Αυτοκτονία ο θάνατος του Κολτσόφ, σύμφωνα με την αστυνομία* Στα μαύρα η πρώτη προπόνηση της Σαμπαλένκα μετά τον χαμό του συντρόφου της [video]

File Photo Belarus players Oleg Antonenko, Mikhail Grabovski, Konstantin Koltsov, and Ruslan Salei celebrate their side’s third goal, in the Quarter Final game between Russia and Belarus at the IIHF 2009 World Championship in Berne, Switzerland, 06 May 2009 (reissued 19 March 2024). EPA/SALVATORE DI NOLFI *** Local Caption *** 01721017




Ο Κονσταντίν Κολτσόφ αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, μια είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία – με κάποια διεθνή Μέσα να υποστηρίζουν πως έπεσε από μπαλκόνι.

Ο 42χρονος πρώην αθλητής βρισκόταν μαζί της στη Φλόριντα για το WTA Miami.

Ο παλαίμαχος αθλητής του χόκεϊ επί πάγου, που αγωνίστηκε στους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς μεταξύ 1998 και 2016, βρισκόταν σε σχέση με τη Λευκορωσίδα τενίστρια από το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κολτσόφ υπήρξε σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ στη Λευκορωσία, με τεράστια καριέρα και πολύ μακρύ βιογραφικό. Έπαιξε από το 1998 έως το 2016, έγινε draft στο νούμερο 18 το 1999 από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς, έπαιξε σε 144 αγώνες στο NHL και φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε δύο χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Την είδηση του θανάτου του Κολτσόφ γνωστοποίησαν το nashaniva.com, to zerkalo.io και το belarushockey.com, το οποίο λίγες ώρες πριν, στη διάρκεια της Κυριακής, αποκάλυψε πως ο Κολτσόφ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Σαλαβάτ Γιουλάεφ και ήταν έτοιμος να αναλάβει την Ντινάμο Μινσκ και την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, καθώς από το 2017 εργαζόταν ως προπονητής.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια για την 25χρονη αθλήτρια, αφού το 2019 έχασε τον πατέρα της, επίσης αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου, που και εκείνος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών.

Η Σαμπαλένκα προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Μαϊάμι Όπεν, όπου εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλο.

Η Λευκορωσίδα παίκτρια, η οποία μετά την είδηση είχε αποσύρει όλες τις αναρτήσεις της σχετικά με το Όπεν, αποφάσισε, όπως φαίνεται, να πάρει μέρος στο τουρνουά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα προβεί σε δηλώσεις στα παιχνίδια της.

Με πληροφορίες από France 24

Νεκρός ο 42χρονος σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, της νο2 παγκοσμίως στο τένις: O Κολτσόφ είχε γράψει ιστορία στο χόκεϊ επί πάγου για την ταχύτητά του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: