Νεκρός ο 42χρονος σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, της νο2 παγκοσμίως στο τένις: O Κολτσόφ είχε γράψει ιστορία στο χόκεϊ επί πάγου για την ταχύτητά του [video]

Aryna Sabalenka of Belarus attends a press conference at the Indian Wells Open tennis tournament in Indian Wells, California, USA, 06 March 2024. EPA, JOHN G. MABANGLO




Τον θάνατο του 42χρονου συντρόφου της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, ανακοίνωσε η ομάδα χόκει Salavat Yulaev την οποία προπονούσε.

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Κονσταντίν Κολτσόφ πέθανε» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει την πολη Ούφα της Ρωσίας.

 

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» καταλήγει η ανακοίνωση για τον 42χρονο.

Ο Κονσταντίν Κολτσόφ είχε γράψει ιστορία στον χώρο του χόκεϊ επί πάγου κυρίως για την ταχύτητά του.

Η σχέση της Σαμπαλένκα με τον Κολτσόφ είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021 με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις να αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη της.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: