Ξετρελαμένος ο Τομ Κρουζ με Ρωσίδα influencer: Πρόσεχε το πορτοφόλι σου, λέει ο εκατομμυριούχος πρώην σύζυγός της – «Μου κόστισε 12 εκατ. λίρες σε ρούχα και τσάντες» [video]

FILE PHOTO: Cast members Tom Cruise (L) and Hayley Atwell (R) arrive for a ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Part One’ media call, in Sydney, Australia, 02 July 2023. EPA, BIANCA DE MARCHI




Τα διεθνή μέσα φέρνουν στο προσκήνιο τον κρυφό έρωτα του Αμερικανού ηθοποιού Τομ Κρουζ,με τη Ρωσίδα influencer Ελσίνα Χαΐροβα που-όπως γράφουν-περνάει τακτικά τις νύχτες στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Ο 61χρονος αστέρας του σινεμά και η 36χρονη Ρωσίδα συμμετείχαν σε ένα γκαλά την περασμένη εβδομάδα για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου στο ξενοδοχείο Raffles πέντε αστέρων, όπου επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο Τομ Κρουζ και ο νέος του έρωτας έφτασαν στην εκδήλωση χωριστά, αλλά οι φίλοι λένε ότι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, με τον χολιγουντιανό ηθοποιό να είναι τακτικός επισκέπτης στο πολυτελές διαμέρισμά της αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών στην περιοχή του Knightsbridge στο Λονδίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsina Khayrova (@elsina_k)

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline ότι το ζευγάρι έχει κάνει πλέον επίσημη τη σχέση του: «Είναι γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι αυτή και ο Τομ είναι πλέον ζευγάρι. Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφίζονται μαζί, επειδή θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή ασφαλή».

Και συνέχισαν: «Ο Τομ μένει στο διαμέρισμα της Ελσίνα στο Knightsbridge, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Απολαμβάνουν να κάνουν παρέα και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από τα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Η πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει επίσης δειπνήσει ιδιωτικά σε διάφορα πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου και έχουν απολαύσει μαζί βόλτες… μεταμφιεσμένοι στο Hyde Park, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της 36χρονης Ρωσίδας.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Ελσίνα πιστεύεται ότι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μέιφερ, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται. Ένας καλεσμένος ισχυρίστηκε: «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της».

Η Ρωσίδα ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Ντιμίτρι Τσβέτκοβ, 43 ετών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πικρή τριετής μάχη τους για το διαζύγιο του κόστισε το εκπληκτικό ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών.

Μιλώντας στη MailOnline για το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Τομ Κρουζ, ο Τσβέτοβ ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του ξόδεψε 10 εκατ. λίρες σε ρούχα και άλλα 2 εκατ. λίρες σε τσάντες κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου 11ετούς γάμου τους.

Ο  Τσβέτοβ σχετικά με τη σχέση του Κρουζ με την πρώην του είπε χαρακτηριστικά: «Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του… ορθάνοιχτα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsina Khayrova (@elsina_k)

Μετά το γκαλά του London Air Ambulance, ο Κρουζ εθεάθη σε ελικοδρόμιο στο Battersea του Λονδίνου, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο και να πάει στο Super Bowl στο Λας Βέγκας.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με μια γυναίκα αφού πιλοτάρισε ο ίδιος το ματ μαύρο ελικόπτερο και προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο, αλλά δεν ήταν η Ελσίνα, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες της, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι για σκι το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία.

Πηγή: dailymail.co.uk

Δημόσιο «ευχαριστώ» από Κάρολο και πρώτη έξοδος σε κυριακάτικη λειτουργία: Παραμένει η ανησυχία για την πριγκίπισσα Κέιτ, ανακατατάξεις ρόλων στο Παλάτι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: