Στο Λονδίνο ο Κασσελάκης: Χθες βράδυ σε παμπ με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ * Απόψε θα μιλήσει στο LSE για την σύγχρονη Αριστερά [video]

O Στέφανος Κασσελάκης μιλά σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ σε παμπ στο Λονδίνο. Screenshotvia X@ntalaoura




Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασελάκης όπου σήμερα το βράδυ θα μιλήσει στο London School of Economics με θέμα «Η σύγχρονη Αριστερά για μια προοδευτική διακυβέρνηση».

Χθες συναντήθηκε με μέλη του κόμματος του σε παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας. Αρχικά έκανε μια σύντομη ομιλία στην οποία μεταξύ άλλων άσκησε κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για μια σειρά από θέματα όπως: τους χειρισμούς της στο ατύχημα των Τεμπών, τις υποκλοπές, τις αποδοχές των εργαζομένων, το σύστημα υγείας , τη δημόσια παιδεία και το κράτος δικαίου, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «χώρα της ατιμωρησίας».

 

  • Σύμφωνα με τον κ. Κασελάκη, οι Έλληνες θα πρέπει να επιλέξουν «αν είναι ραγιάδες ή αν είναι Ευρωπαίοι πολίτες», είπε στο ακροατήριο του, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν πρόκειται για ένα κεφάλι που πρέπει να κόψουμε αλλά για ένα τέρας που πρέπει να καεί». Αργότερα, συνομίλησε σχεδόν με όλους τους παρευρισκόμενους ενώ τέλος έκοψε και την ετήσια βασιλόπιτα του Σύριζα Βρετανίας.

Σήμερα από το πρωί, έχει ένα ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα.

Σε λίγη ώρα, γεύμα εργασίας με επενδυτές και επιχειρηματίες.

Αργότερα, συνάντηση με εκπροσώπους της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Το απόγευμα θα δει τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα, ενώ η επίσκεψη του θα ολοκληρωθεί με τη ομιλία του στο London School of Economics με θέμα «Η Σύγχρονη Αριστερά για μια προοδευτική διακυβέρνηση».

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή Ι.Καριπίδη
Λονδίνο, United Kingdom

 

Κασσελάκης, απέναντι σε όλους: Σενάρια υπογραφών για καθαίρεσή του -Το ερωτηματολόγιο «ανατινάζει» το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: