Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Στις φλόγες δύο φορτηγά δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μάνδρα Αττικής

Στις φλόγες φορτηγά δίπλα σε βενζινάδικο στη Μάνδρα. Photo glomex, Open TV




Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς δύο φορτηγά οχήματα που βρίσκονταν πλησίον πρατηρίου υγρών καυσίμων τυλίχθηκαν στις φλόγες στη Μάνδρα Αττικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών.




Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο βενζινάδικο.

 

Σύμφωνα με την προανάκριση από την Ελληνική Αστυνομία, δύο άτομα προσέγγισαν το σημείο, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα δύο βυτιοφόρα, τα οποία ευτυχώς ήταν άδεια, προκάλεσαν εμπρησμό και εξαφανίστηκαν.

Για περίπου μία ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έκλεισε και τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να μην προσεγγίζουν πολίτες και να μπορούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν απρόσκοπτα, καθώς υπήρχε πάρα πολύ μεγάλος κίνδυνος για εκρήξεις και για επέκταση της φωτιάς.

Από την έρευνα του ΤΕΕΜ δεν προέκυψε κάποιο άλλο αντικείμενο εμπρησμού. Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι τον Ιούνιο είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στην περιοχή του Ασπροπύργου και τότε αποκαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα ότι είχαν εμπλοκή άτομα τα οποία εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό της μαφίας.

Επεισόδια μετά τη φοιτητική πορεία στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχίζεται η κατάληψη στο ΑΠΘ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: