Ρεκόρ επιθέσεων με μαχαίρι στο Λονδίνο: Σε 1 χρόνο 930 τραυματίες σε νοσοκομείο χωρίς να υπολογίζονται με ακρίβεια οι νεκροί

FILE PHOTO Police officers patrol in Westminster, London, Britain, EPA/TOLGA AKMEN




Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία των επιθέσεων με μαχαίρι στην βρετανική πρωτεύουσα. Συνολικά έχουν καταγράφει 930 εισαγωγές σε νοσοκομείο στο Λονδίνο λόγω τραυματισμού με μαχαίρι σε διάστημα 12 μηνών σύμφωνα με τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής.

Περισσότεροι από 11.000 Λονδρέζοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, αποκαλύπτουν επίσημα στοιχεία εν μέσω συνεχών εκκλήσεων για περισσότερη δράση για την αντιμετώπιση αυτών των επιθέσεων.

Ωστόσο τα στοιχεία περιλαμβάνουν μερικές από τις 802 δολοφονίες με μαχαίρι στην πρωτεύουσα κατά την ίδια περίοδο, δηλαδή από τις αρχές Απριλίου του 2011 έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, λόγω του μεγάλου αριθμού θυμάτων που διαπιστώθηκε ότι πέθαναν στον τόπο του εγκλήματος.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Φρίκη στον Καναδά: Τρία παιδιά και δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκροί, συνελήφθη ένας 29χρονος ως ύποπτος για τη δολοφονία τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: