«Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα»: Η ενόχληση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ακύρωση στο «παρά πέντε» συμμετοχής του σε εκπομπή του ΑΝΤ1

FILE PHOTO: Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Τον έντονο εκνευρισμό του για το γεγονός ότι μισή ώρα προ της έναρξης εκπομπής στον ΑΝΤ1 στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχει, η συμμετοχή του ακυρώθηκε, εκδήλωσε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Οπως ανέφερε στην ανάρτησή του χθες βράδυ, μαζί με άλλους, είχε προσκληθεί στον ΑΝΤ1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσακαλώτος επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου η οποία θα προβαλλόταν τα μεσάνυχτα. Η βιντεοσκόπησή της όμως θα γινόταν στις 10.

Οπως υποστηρίζει ο κ. Τσακαλώτος μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής, ειδοποιήθηκε ότι ακυρώνεται η παρουσία του στην εκπομπή, γιατί θα δώσει συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθησε η εξής ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου στο Facebook.

«Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης.
Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά.
Καλή απόλαυση λοιπόν!»

Αύγουστος Κορτώ: Δημοσίευσε την αγγελία γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό του ο διάσημος συγγραφέας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: