Ο Χριστοδουλίδης δεν δίνει σημασία στις δημοσκοπήσεις: Θα υλοποιήσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό, τονίζει ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην Προεδρία

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στον πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Μάρωνα. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




«Όλα όσα υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό θα τα υλοποιήσουμε» είπε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας ταυτόχρονα την υπερηφάνεια του για την Κυβέρνηση, τους Υπουργούς και το έργο που έχει μέχρι σήμερα παραχθεί.

Ανέφερε ακόμη πως στις 4 Μαρτίου θα απευθυνθεί στον κυπριακό λαό για τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς της διακυβέρνησής του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το πέρας της Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στη Λευκωσία, όπου παρέστη στον εορτασμό για τον Άγιο Μάρωνα, και κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα δημοσκοπήσεων που τον φέρουν να μην απολαμβάνει υψηλή θετική γνώμη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε:

«Σχεδόν σε ένα χρόνο διακυβέρνησης, αύριο (Δευτέρα) είναι η επέτειος από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Κυβέρνηση, για τους Υπουργούς, πολύ περισσότερο για το έργο που έχει παραχθεί σε ένα χρόνο, σε πολύ συγκεκριμένα θέματα, όχι γενικά, ούτε αόριστα”.

Από κει και πέρα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «συνεχίζουμε τη δουλειά μας και να είστε βέβαιοι και εσείς και ο κυπριακός λαός που μας παρακολουθεί γιατί εκεί αποσκοπούμε, όλα όσα υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό θα τα υλοποιήσουμε».

Μήνυμα Χριστοδουλίδη προς πάσα κατεύθυνση: Δεν τίθεται προς συζήτηση το συμφωνημένο πλαίσιο για Κυπριακό-Οι δηλώσεις Σιντίκ δε βοηθούν* Η Ολγκίν επιστρέφει τον Μάρτιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: